Contact

Voor algemene vragen of informatie vult U het eerste korte contactformulier in. Wilt U zich aanmelden als vrijwilliger bij het Paasvuur, dan vragen we U vriendelijk of U gebruik wilt maken van het onderste contact formulier.

Algemeen:


Aanmelden als vrijwilliger:

U verklaart dat U 18 jaar of ouder bent en het formulier naar waarheid heeft ingevuld. U accepteert dat Right Direction Music Uw contact en adres gegevens voor de duur van Uw vrijwilliger zijn opslaat en aanwend om te communiceren over haar paasvuur en andere activiteiten.
U kunt ten alle tijden via het contact formulier of email (info@rightdirectionmusic.nl) aangeven niet langer vrijwilliger te willen zijn en verzoeken om Uw gegevens te laten verwijderen.
Right Direction Music attendeert U er op voorhand op dat het paasvuur een openbaar evenement is. Right Direction Music, de pers en bezoekers mogen hier beeld en geluid opnames van maken en deze aanwenden voor publicatie. Als vrijwilliger stemt u ermee in dat opnames van U tijdens het evenement en de voorbereiding hiervan, gebruikt mogen worden voor publicatie.

Info:

Paasvuur:
Johan Joosten tel: 06-51249019.
Mail: paasvuur@rightdirectionmusic.nl

RDM Algemeen:
Marcel Derks tel: 06-48262249
Mail: info@rightdirectionmusic.nl